Ansamblu compus din 5 cladiri, structurate pe 3 niveluri (P+3E),ofera garsoniere si apartamente cu 2 camere cu un design modern, realizate din materiale de calitate superioa

Ansamblu residential compus din 5 cladiri, structurate pe 3 niveluri (P+3E),ofera garsoniere si apartamente cu 2 camere cu un design modern, realizate din materiale de calitate superioara. Imobilele sunt racordate la reteaua publica de canalizare, gaze naturale, electricitate si conectate pentru internet, telefonie si televiziune prin cablu.

Apartamentul este total decomandat:hol distributie,living spatios si luminos,bucatarie inchisa,dormitor si o baie. Locuinta va fi predata cu finisaje si dotari de o calitate remarcabila: gresie,faianta,parchet,obiecte sanitare,centrala proprie,radiatoare otel,termopane,prize/intrerupatoare,aparat de AER CONDITIONAT.

Apartamentul dispune de urmatoarele dotari:

-parchet

-gresie si faianta

-termoizolatii asigurate de geamuri termopan

-obiecte sanitare

-usa intrare metalica

-usi interior

-centrala proprie

-radiatoare otel

Merita vazut !

Predare la cheie

Vecinatati:Gradina Zoologica Chiajna, Parcuri, spatii verzi, Parcul Comercial Militari(Auchan, Metro, Practiker, KFC, Dekatlon, Bebe Tei, C&A, H&M, McDonald's, KFC Drive), Policlinica ..
Caracteristici, dotări

COMISION 0%

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Apartament 2cam,La Cheie,spatios,Bloc Nou

  • 46.000Euro