Va prezentam un complex rezidential cu piscina in mijloc, la numai 10 minute de Auchan Drumul Taberei!!

Vilele sunt construite in totalitate din cărămidă porotherm 30 cm,izolate termic la exterior vata minerala cu folie de aluminiu si polistiren de 10 cm de la Austrotherm!Ferestre Salamander premium 5 camere cu geamuri reflectorizante pentru intimitate si reflectia razelor solare, deci se poate spune ca este o casa foarte economica energetic clasa A!!

Motivele pentru care merita sa alegeti o vila sunt multiple.Cel mai important motiv este portunitatea de a va bucura de natura si de aer liber. In lipsa aglomeratiei urbane, relaxarea dumneavoastra va deveni o rutina. Confortul de a locui intr-o oaza de liniste este incomparabil cu traiul la bloc. Siguranta copiilor este un alt factor determinant care poate influenta decizia dumneavoastra de a va reloca. Vilele cu gradină au un design inovativ, urban și pot fi personalizate în funcție de propriile tale standarde. Împrejurimile și priveliștea frumoasă aduce natura în cadrul vieții familiei tale .

Folosim doar materiale de înaltă calitate pentru ca vila ta sa dureze o viață.Topaz One Residence te face să te simți acasă. Împrejurimile și priveliștea frumoasă aduce natura în cadrul vieții familiei tale . Folosim doar materiale de înaltă calitate pentru ca vila ta sa dureze o viață. Iata cateva motive pentru care sa alegeti casele Topaz, natura si aer liber, pentru copiii dumneavoastra, pentru siguranta lor, pentru liniste si relaxare, pentru confort dumneavoastra si pentru spatiul verde.


Casa este la cheie cu actele gata si cu toate utilităţile,inclusiv canalizare.

La PARTER avem:

-Living spatios din care iesim in curte

- Bucătărie închisă /la cerere-deschisa-Spatiu de depozitare

- Baie utilata

La ETAJ :- 3 dormitoare

- o baie utilata.

Mansarda/pod inalt-50 mp utili

Finisaje exterior:

- cărămidă porotherm de 30 cm

- Izolatie la exterior cu polistiren de 10 cm

- termopane SALAMANDER pe 5 camere

-gresie si faianta ORIENT CERAMIC

Finisaje interioare:

-Gresie in hol, scara, bai si bucatarie si faianta in bai si bucatarie

-Parchet

-Zugraveala lavabil

-Usi interioare

-Prize si intrerupatoare montate

-Bai utilate

-Calorifere

-Centrala 24kw


Parcare inclusa in pret

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Casa 4 Camere, PRELUNGIREA GHENCEA

  • 73.000Euro